Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ODKÚPIME VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ
 

Na predaj orná pôda v katastrálnom území Poproč, Košice - okolie

Ulica: Poproč
Obec: Poproč
Okres: Košice - okolie
Kraj: Košický kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Orná pôda
Iné:
47 000 €

Popis nehnuteľnosti

Na predaj poľnohospodárska pôda v katastrálnom území Poproč o výmere 52827 m2. Jedná sa o viacero samostatných parciel, ktoré sú predávajúcim vlastnené výlučne a ktoré sú na liste vlastníctva evidované ako orná pôda. Súčasťou predaja je aj 6 parciel o celkovej výmere 6934 v katastrálnom území Jasov, ktoré sú na liste vlastníctva evidované ako trvalé trávne porasty. Spolu sa teda jedná o výmeru 59761 v obidvoch katastrálnych územiach.

Cena 47.000 eur zahŕňa províziu RK. V prípade záujmu sa obráťte na Mgr. Lukáša Sopka, MBA, LL.M. na telefónnom čísle 0902 198 170 alebo e-mailom na adresu sopko@diamondreality.sk.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
59761 m2
Celková plocha:
59761 m2

Pozrieť na mape

Maklér

MGR. LUKÁŠ SOPKO, MBA, LL.M.
  • rusr
  • sora

MGR. LUKÁŠ SOPKO, MBA, LL.M.

CEO spoločnosti - Riaditeľ a konateľ Diamond Reality

  • Slovensky
  • Česky
  • English

V našej firme máme heslo, že "iní ponúkajú nehnuteľnosť, avšak my predávame domov". Týmto heslo sa snažím pristupovať ku každému klientovi a zároveň aj viesť našich maklérov.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti

Rezidencia Krásna