Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ODKÚPIME VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ

Franchising v podmienkach realitnej kancelárie

Pridané: 17.6.2021

Chceli by ste podnikať, ale nemáte žiadny plán? Uvítali by ste pomocnú ruku, ktorá vás do sveta podnikateľov uvedie? Skúste sa zamerať na franchising. Jedná sa o jednoduchý spôsob začiatku podnikania, ktoré už niekto začal, uspel a teraz svoju stabilitu a značku ponúka ďalej rozšíriť vám. Dosť často sa s týmto spôsobom samostatného zarábania peňazí môžete stretnúť práve v realitnej oblasti.

Podnikanie v realitách na franšízu

Úspešná realitná kancelária vám poskytne svoju licenciu, ktorej predchádza franchisová zmluva. Získate overenú a medzi klientmi zažitú značku, s ktorou bude pre vás oveľa jednoduchšie vstúpiť na trh a začať si zarábať sám na seba. Podmienkou k získaniu je stať sa živnostníkom na základe živnostenského listu alebo si rovno založiť spoločnosť s.r.o. 

Následne si vyberiete priestor pre zahájenie podnikania v oblasti realít, teda vlastnú kanceláriu. Samozrejmosťou je dodržovanie zásad už zavedenej značky a šírenie dobrého mena. Vďaka tomuto typu podnikania sa do sveta predaja, prenájmu a kúpy nehnuteľností dostanete oveľa ľahšie, než keby ste začínali úplne sám a od nuly. Zavedená spoločnosť sa o vás dôkladne postará od reklamy, až po know-how. Vďaka tomu bude váš štart jednoduchý a budúcnosť úspešne zaistená. Zvyšok už záleží len na vás. Nebudete musieť hľadať na trhu medzeru a skúšať niečo, o čom sami neviete, či bude mať úspech a vyhnete sa tak tomu, že by vaša investícia vyšla nazmar.

Tento spôsob rozširovania pobočiek a značky využívajú mnohé veľké spoločnosti a postavili na nohy mnoho úspešných podnikateľov.  Ak vás láka svet realít, tak ste na dobrej ceste splniť si sen o vlastnej firme a podnikaní, kde budete sami sebe pánmi. Ak sa chcete pustiť do podnikania, ale so zaisteným úspechom a bez ohrozenia, tak týmto spôsobom zaručene nič nepokazíte. Svet realitných kancelárií sa stále ďalej rozvíja a ponúka nové možnosti a výzvy. Stanete sa súčasťou úspešnej siete, ktorá vám dá maximálnu podporu a uľahčí začiatky. Úspechom bude nielen zisk, ale aj kladné recenzie, ktoré vám prinesú ďalších klientov. Viac informácií o franchíze Diamond Reality nájdete TU.

Pokiaľ ste sa rozhodli podnikať v realitnom biznise, vo vlastnom a sami na seba, tak nás neváhajte kontaktovať na sopko@diamondreality.sk, zavolajte na 0902 198 170, alebo využite náš kontaktný formulár. Všetky konkrétne podmienky spolupráce vám radi vysvetlíme pri osobnom stretnutí.

Rezidencia Krásna