Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ODKÚPIME VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ

Home staging nehnuteľnosti

Pridané: 17.6.2021

Chystáte sa predávať alebo prenajímať nehnuteľnosť? Chcete vyzdvihnúť prednosti a záujemcov nadchnúť? Nechajte si prostredie nehnuteľnosti profesionálne upraviť. Ak chcete úspešne, v čo najkratšom čase predať alebo prenajať nehnuteľnosť, musí pre to urobiť maximum nielen realitný maklér, ale aj samotný majiteľ. Vytrhnutá parketa, padajúci parapet, či zlomená kľučka na dverách k úspešnej ponuke neprispieva. Možného záujemcu môže totiž odradiť každá maličkosť, ktorej práve vy nevenujete pozornosť. Majte na pamäti, že neporiadok v byte, chaotické zariadenie, či hromada zbytočností je vašou vizitkou.

Dobrý prvotný dojem je určite správnou cestou k úspešnému cieľu. K nemu vám napomôže spomínaný home staging.

Čo je home staging?


Home staging je profesionálna estetická úprava nehnuteľnosti s cieľom zakryť jej nedostatky a vyzdvihnúť pozitívne vlastnosti. V zahraničí sa táto technika používa už niekoľko rokov. Okrem iného platí, že dobre odvedený home staging predá alebo prenajme vašu nehnuteľnosť v kratšom čase.

Kde sa dá implementovať home staging?
  • predaj alebo prenájom rezidenčných nehnuteľností
  • predaj alebo prenájom komerčných nehnuteľností
  • predaj vzorových bytov

Naša realitná kancelária Diamond Reality ponúka svojím klientom možnosť úpravy interiéru tak, aby sa vyzdvihli všetky pozitívne vlastnosti nehnuteľnosti s uplatnením najnovších trendov v bývaní. Home staging by mal byť súčasťou taktiky predaja vašej nehnuteľnosti, nakoľko sa v praxi potvrdilo, že pekne upravený interiér sa predá za vyššiu cenu, ako nehnuteľnosť s nepekným vzhľadom.

Ako taká služba prebieha?

Efektivita spočíva v tom, aby nehnuteľnosť spravila na záujemcov čo najlepší estetický dojem. Už na fotkách, ktoré figurujú v ponuke na internete, či v inzertných prostriedkoch, má nehnuteľnosť robiť najlepší dojem.

Pozvaný špecialista si pri návšteve prezrie váš interiér, skonzultuje, čo je potrebné zmeniť alebo by pomohlo zvýrazniť pozitíva ponúkaného prostredia. Navrhne samotné riešenie a aranžovanie v prostredí interiéru, napríklad: úpravu postavenia nábytku, osvetlenie priestoru, úprava závesu, roliet, žalúzií, minimalizácia nevhodných dekorácií, obrázkov, pridávanie vhodných dekoratívnych detailov, ktoré môžu byť neobvykle naaranžované, a mnohé ďalšie vychytávky, ktoré dokážu interiér behom pár minút skrášliť. Pre tento účel sa dokonca môže zapožičať nábytok i dekorácie, aby interiér vyzeral čo najlepšie a záujemcov nadchol.

V prípade, že zvažujete využitie home stagingu, kontaktujte nás prosím e-mailom na sopko@diamondreality.sk, telefonicky na číslo 0902 198 170, alebo využite náš kontaktný formulár. My vám poskytneme kompletné služby a ochotne vám poradíme so všetkým čo budete potrebovať. Naším cieľom je dosiahnutie obojstrannej spokojnosti s dôrazom na vysokú odbornosť, kvalitu a profesionalitu.

Rezidencia Krásna