Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ODKÚPIME VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ

NA PRENÁJOM OBCHODNÝ PRIESTOR V CENTRE MESTA, HLAVNÁ ULICA

Interné ID: 31762
Ulica: Hlavná
Obec: Košice-Staré Mesto
Okres: Košice I
Kraj: Košický kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Obchodné priestory
Iné:
0 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ing. Ladislav Šosták a Diamond Reality vám ponúka na prenájom obchodný priestor v úplnom centre mesta, len 20metrov od Dómu sv. Alžbety.

>>>VIDEOOBHLIADKU si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://youtu.be/SCxXp7velJM

>>>3D VIRTUÁLNU PREHLIADKU si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://my.matterport.com/show/?m=a3DJ2WkpbLr

Z výkladu je výhľad priamo na Dóm sv. Alžbety. Myslíte, že existuje lepšie miesto pre reštauráciu či predajňu? Práve na tomto mieste sa počas dňa združuje obrovské množstvo ľudí a vy ich určite chcete mať vo svojej novej reštaurácií či obchode.

Celý priestor má výmeru až 300m2 a skladá sa z hlavnej obchodnej časti o výmere 150m2, ktorá môže ideálne poslúžiť ako priestor luxusnej reštaurácie, obchodu či inej prevádzky. V prednej časti sú vybudované úplne nové sociálne zariadenia pre vašich hostí. V zadnej časti priestoru sú kuchynské priestory, šatne, sociálne zariadenia a ďalšie priestory na skladovanie tovaru. Zásobovanie je možné priamo z dvora, kam sa dostanete z Mäsiarskej ulice. K dispozícii je vo dvore aj priestor na parkovania vášho auta.

Celý priestor je nezariadený a pripravený na vaše nápady. Priestor si môžete upraviť podľa seba a splniť si tak sen o vlastnej, úspešnej prevádzke. Nemusí to byť vyslovene gastro prevádzka, je to úplne na vás. Priestor vám ponúka široké možnosti využitia. 

Priestor bol kedysi dlhodobo využívaný ako Bagetéria, kde sa pieklo vlastné pečivo a ľudia si mohli vychutnať dobroty priamo v reštauračnej časti. Len si skúste predstaviť vašu predajňu s týmto nádherným výhľadom a tisíckou ľudí, ktorí prechádzajú okolo nej. Stála klientela je to, čo vašu prevádzku udrží nad vodou.

Cena prenájmu: Dohodou

Len si to predstavte, mať vlastnú reštauráciu s výhľadom na Dóm sv. Alžbety. To je paráda. Ak vás ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať na číslo 0911 337 969.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
300 m2
Úžitková plocha:
300 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Ladislav Šosták
  • rusr

Ing. Ladislav Šosták

CHRO spoločnosti - Personálny riaditeľ Diamond Reality. Ako realitný maklér vykonáva realitnú činnosť cez spoločnosť Diamond Reality Šosták s.r.o., IČO: 52 963 268

  • Slovensky
  • Česky
  • English
24x
Maklér mesiaca:
24x
2022
Maklér roka:
2022

Volám sa Ladislav Šosták a rád by som sa Vám v nasledujúcich riadkoch predstavil. Narodil som sa v roku 1992 v Kechneci, kde som vyrastal a kde som taktiež navštevoval základnú školu. Strednú školu som absolvoval v Košiciach a to bilingválne anglické gymnázium J. A. Komenského, ktorá mi dala skvelé základy angličtiny pri terajšej komunikácii so zahraničnou klientelou.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti

Rezidencia Krásna