Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ODKÚPIME VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ
 

Na predaj krásny rozľahlý pozemok pod lesom, Cerová

Obec: Cerová
Okres: Senica
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - pre rodinné domy
Iné:
0 €

Popis nehnuteľnosti

Na predaj stavebný pozemok v obci Cerová (15 km od Senice). Pozemok sa nachádza v zastavanej časti obce, medzi rodinnými domami, no zároveň je na okraji, takže je tu pokoj a ticho. Je  svahovitý, Jeho rozloha: 1500 m2. Hneď za pozemkom sa nachádza lúka a les - ideálne miesto na relax a oddych v prírodnom tichom prostredí. K pozemku vedie asfaltová prístupová cesta, bezproblémový prístup aj v zime. Inžinierske siete: priamo pri pozemku, z prístupovej cesty: elektrina, plyn, obecná voda. Oplotený je z dvoch strán. Vhodný na výstavbu rodinného domu či na záhradkárčenie, chalupu, chatu. Na pozemku pri prístupovej ceste je vybudovaná predpríprava na parkovanie. Vybavenosť: obec je dobre občiansky vybavená, pozemok je kúsok od centra obce kde sú obchody, úrady, autobusová stanica. Ihneď k dispozícii.

Cena nehnuteľnosti je 50 000,-Eur.  V prípade, ak máte záujem o kúpu alebo predaj nehnuteľnosti,pozrite si prosím ponuku našej realitnej kancelárie. Pre informácie o predmetne jnehnuteľnosti kontaktujte prosím tel. č. 0907 765 314 alebo 0944 328 264.

KONTAKT: +421 907 765 314

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
1500 m2
Plocha pozemku:
1500 m2
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Voda:
verejný vodovod
Inžinierske siete:
áno
Plyn:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Zuzana Danišovičová

Zuzana Danišovičová

Riaditeľ pobočky Diamond Reality Senica a realitný maklér pre Senicu, Trnavu a blízke okolie. Realitnú činnosť vykonáva cez franchízového partnera - Zuzana Danišovičová, IČO: 35 403 128

V sektore finančníctva a služieb klientom pôsobím od roku 1998. Predajom nehnuteľností sa aktívne zaoberám od roku 2005, samostatne od roku 2013.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti

Rezidencia Krásna