Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ODKÚPIME VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ
 

Ponúkame na predaj 3 izbový byt, Košice-Nad jazerom, ulica Dneperská

Interné ID: sadvfddg
Ulica: Dneperská
Obec: Košice-Nad jazerom
Okres: Košice IV
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Iné:
175 000 €

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Diamond Reality, Vám ponúka na predaj 3- izbový byt v lokalite Košice-Nad jazerom, na ulici Dneperská.

Nehnuteľnosť je ideálnou voľbou pre mladý pár, alebo rodiny s deťmi, keďže sa byt nachádza na najzelenšom sídlisku v Košiciach, ktoré ponúka dostatok ihrísk a plôch, kde sa určite nebudete nudiť vy a ani Vaše ratolesti. Samotný byt je na 2. poschodí, 9 poschodového bytového domu, ktorý je zateplený, disponuje novým výťahom a rekonštrukciou taktiež prešli loggie. Výmera samotného bytu je 70 m2 a prešiel staršou rekonštrukciou, ktorá zahrňovala zmenu dispozície. Dispozične je byt rozdelený na vstupnú chodbu, veľkorysú kúpeľnu s WC, kuchyňu spojenú s obývačkou a dvomi nepriechodnými izbami, pričom z jednej z nich je výstup na loggiu.

Lokalita: V okolí bytového domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, ktorá zahŕňa MŠ, ZŠ, obchody, poliklinuku, zastávky MHD električky a autobusu a mnoho ďaľšieho. Taktiež sa môže pýšiť množstvom prírody v okolí, kde si môžete ísť zabehať okolo jazera alebo korčulovať na hrádzu. To všetko stupňuje  dostatok hracích plôch pre deti, ktoré cez leto nebudú chcieť prísť ani domov J, to všetko ponúka jedno sídlisko. Pre budúcich kupujúcich máme benefit vo forme už vytvoreného znaleckého posudku, ktorý Vám pomôže si rýchlejšie vybaviť financovanie v banke. Nehnuteľnosť je voľná a pripravená pre nových majiteľov. Cena bytu je 175.000,-eur vrátane provízie pre RK. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte prosím Michala Kamenického na tel. č. 0902 198 170, alebo na mail: sopko@diamondreality.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
po rekonštrukcii
Celková plocha:
70 m2
Úžitková plocha:
70 m2
Poschodie:
2
Loggia plocha:
6 m2
Loggia:
áno
Počet podlaží:
9
Počet izieb:
3
Kúpeľňa:
vaňa
Výťah:
áno
Parkovanie:
verejné
Zariadenie:
nezariadený
Materiál:
panel
Zateplený objekt:
áno
Vykurovanie:
spoločné
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
2 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

MGR. LUKÁŠ SOPKO, MBA, LL.M.
  • rusr
  • sora

MGR. LUKÁŠ SOPKO, MBA, LL.M.

CEO spoločnosti - Riaditeľ a konateľ Diamond Reality

  • Slovensky
  • Česky
  • English

V našej firme máme heslo, že "iní ponúkajú nehnuteľnosť, avšak my predávame domov". Týmto heslo sa snažím pristupovať ku každému klientovi a zároveň aj viesť našich maklérov.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti

Rezidencia Krásna