Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ODKÚPIME VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ
 

Skvelá cena!!!Na predaj rodinný dom Lužianky - bez ťarchy

Ulica: Lužianky
Obec: Lužianky
Okres: Nitra
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
110 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj rodinný dom nachádzajúci sa v Lužiankach, pár km od Nitry. Ide o 3 izbový dom, ktorý sa nachádza na tichej ulici, zprava, ani zľava nie sú susedia, zároveň v blízkosti výstavby nových domov. Veľmi dobré napojenie do Nitry, či už vlakom, alebo autobusom. Plocha pozemku 794 m2. Zastavaná plocha domu 119 m2.  Dom sa skladá z kuchyne s jedálňou, zo spálne, obývačky, detskej izby, špajze, kúpelne. Dom je vyhotovený z tehál a kupujúcemu ponúka možnosť rekonštrukcie podľa vlastných predstáv. Dispozične sa dom môže rozdeliť na dennú a nočnú časť. Na poschodí sa nachádza manzátka, kde je tiež priestor na ďalšie izby. Kúrenie je plynové, ale je zachovaný aj kotol na drevo. Na dvore sa nachádza studňa, žumpa a vodovodná šachta. Dom je napojený aj na mestskú vodu.

Za domom sa nachádza letná kuchyňa s posedením, rôzne dielničky. Okná sú plastové. V kúpeľni sa nachádza vaňa, samostatná toaleta. Dom je čiastočne podpivničený - 24 m2 kde sa nachádza kotoľňa. Vedľa domu sa nachádza betónová garáž, aj drevená garáž.

Cena 110.000 eur. V cene je zahrnutý kompletný právny servis zaručený advokátskou kanceláriou, všetky poplatky súvisiace s prevodom.

V prípade financovania cez naše hypotekárne centrum znalecký posudok máte tiež v cene.

Energetický certifikát nie je k dispozícii.

Neváhajte a volajte na číslo 0908133421 ešte dnes.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
794 m2
Úžitková plocha:
100 m2
Zastavaná plocha:
119 m2
Počet izieb:
3
Garáž:
áno
Plyn:
áno
Materiál:
tehla
Terasa:
áno
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Pivnica:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Bernardína Beneová
  • rusr

Ing. Bernardína Beneová

Riaditeľ pobočky Diamond Reality Nitra a realitný maklér pre Nitru a blízke okolie. Realitnú činnosť vykonáva cez franchízového partnera - Diamond Reality Nitra, s.r.o., IČO: 51 725 835

  • Slovensky
  • Česky
3x
Maklér mesiaca:
3x

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti

Rezidencia Krásna