Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ODKÚPIME VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ
 

Rezervovaný !!! Na predaj stavebný pozemok v Kendiciach

Ulica: nemá
Obec: Kendice
Okres: Prešov
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - pre rodinné domy
Iné:
85 500 €

Popis nehnuteľnosti

PhDr.Erika Majorošová Diamond Reality Prešov s.r.o. ponúkam na predaj stavebný pozemok s vodou, elektrikou a kanálom v cene.

-Chcete pre svoju rodinu zabezpečiť bývanie v dome a zároveň v dobrej lokalite s dobrou dostupnosťou do mesta za rozumnú cenu?  Takýto pozemok Vám ponúkam v Kendiciachí, v blizkosti mesta , zastávky SAD a železničnej stanice  a s pekným výhľadom v blizkosť prírody

Pozemok má rozmery 20  x  41  m cca 830 m²  je  určený na výstavbu domu, je dostatočne široký aj na rozdelenie a výstavbu dvoch domov. Predáva sa len v celku.   

Na pozemku je voda , kanál a elektrika . V cene pozemku sú započítané aj poplatky za prípojky na vodu, kanal a elektrinu. 

 - Poskytuje súkromie a pohodlie v krásnom prostredí, pritom s výbornou dostupnosťou do mesta kde je kompletná občianská vybavenosť , obchody, lekary, banky, divadlo, kino, športoviska, vrátane škôl a  pod.

V obci je výborná občianska vybavenosť  MŠ , ZŠ , potraviny, zastávka SAD, pošta, pošta, zdravotné stredisko, praktický lekár pre dospelých, stomatologická ambulancia /.
Doprava – frekventované autobusové a železničné spojenie z Prešova a Košíc.

Pre bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať: PhDr. Erika Majorošová 0940883454

Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotékou prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najlepšieho úroku na trhu. V oblasti realít Vám radi pomôžeme a Vaše dnešné sny premeníme na zajtrajšiu skutočnosť.

Vaša realitná spoločnosť Diamond reality Prešov 0940 883 454 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
830 m2
Plocha pozemku:
830 m2
El. napätie:
230/400V
Voda:
verejný vodovod
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

PhDr. Erika Majorošová
  • sora
  • narks
  • rusr
  • lrm

PhDr. Erika Majorošová

Riaditeľ pobočky Diamond Reality Prešov a realitný maklér pre Prešov a blízke okolie. Realitnú činnosť vykonáva cez franchízového partnera - Diamond Reality Prešov, s.r.o., IČO: 50 435 078

3x
Maklér mesiaca:
3x

Práca realitného makléra ma veľmi baví a napĺňa zároveň, pretože nie je jednotvárna. Aazda najväčšiu radosť mám z toho, keď sa mi podarí nájsť bývanie pre mojich klientov a vidím, že moji klienti sú šťastní, pretože našli svoj vysnívaný domov.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti

Rezidencia Krásna