Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ODKÚPIME VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ

NA PREDAJ 5 IZBOVÝ RODINNÝ DOM | 2656m² POZEMOK | KECHNEC

Ulica: nemá
Obec: Kechnec
Okres: Košice - okolie
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
290 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ing. Ladislav Šosták a Diamond Reality vám ponúkajú na predaj priestranný 5 izbový rodinný dom s veľkým 26 árovým pozemkom v obci Kechnec. 

>>>VIDEOOBHLIADKU domu si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://youtu.be/AHJQvU4fHK4?si=Pp4V7U2CQ7GDwx4e

Tento 5 izbový rodinný dom bol skolaudovaný v roku 1980 a už v tom čase mal nadčasovú dispozíciu, ktorú určite oceníte. Podlahová plocha tohto priestranného domu činí 165m2 a ak k tejto výmere zarátame aj plochy 2 balkónov, 20 metrovej terasy na poschodí a verandy na prízemí, vzniká nám z toho luxusný priestor vhodný pre početnejšie rodiny. Ale poďme poporiadku. Celý dom je podpivničený a svoje auto môžete zaparkovať v garáži, kde okrem iného je k dispozícii množstvo priestoru na zeleninu, technickú miestnosť, práčovňu, či dieľňu. Schodiskom sa dostanete suchou nohou na prízemie, kde je k dispozícii krásna 25 metrová hala s jedálenským stolom prepojená s obývačkou, samostatné WC a kúpeľňa s vaňou, kuchyňa s kachľovou pieckou a 1 hosťovská izba. Z kuchyne je výstup na spomínanú verandu, kde si každé ráno vychutnáte svoje raňajky. 

Z haly vedie schodisko na 1. poschodie, kde máme opäť 25 metrovú spoločenskú miestnosť s balkónom a 3 samostatné spálne. Jedna spálňa disponuje taktiež balkónom a druhá spálňa disponuje nádhernou 20 metrovou terasou orientovanou do záhrady. Táto izba je aktuálne prerobená na kuchyňu, takže sa tu ponúka možnosť tento dom využívať aj dvojgeneračne. Na poschodí máme k dispozícií samozrejme aj kúpeľňu s vaňou a WC. 

Ide o poctivý tehlový dom, ktorý pred 10 rokmi prešiel rekonštrukciou. Celý dom je zateplený polystyrénom, vymenili sa plastové okná, nová strešná krytina, krásny kovaný plot, nové podlahy. Z inžinierských sietí je dom napojený na obecnú vodu, kanalizáciu, plyn a elektriku. Prekvapia vás nízke náklady, ktoré činia cca 200 eur (voda, plyn, elektrika). Dom je vykurovaný plynovým kotlom s novou revíznou správou. 

Čo je však veľkou výhodou tohto domu je jeho 26 árový pozemok, ktorý má okrem bežného využitia aj potenciál na výstavbu 2-3 rodinných domov. V budúcnosti tento pozemok za domom môžete predať či zabezpečiť už teraz pozemky pre svoje deti. A to všetko len za 290.000 eur vrátane všetkých poplatov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Ak vás táto ponuka zaujala, zavolajte mi na číslo 0911 337 969. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
2656 m2
Úžitková plocha:
165 m2
Počet izieb:
5
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
2
Energetický certifikát:
nie
El. napätie:
230/400V
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Voda:
verejný vodovod
Zariadenie:
nezariadený
Garáž:
áno
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
Verejná kanalizácia
Plyn:
áno
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno
Terasa plocha:
20 m2
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Pivnica:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Ladislav Šosták
  • rusr

Ing. Ladislav Šosták

CHRO spoločnosti - Personálny riaditeľ Diamond Reality. Ako realitný maklér vykonáva realitnú činnosť cez spoločnosť Diamond Reality Šosták s.r.o., IČO: 52 963 268

  • Slovensky
  • Česky
  • English
24x
Maklér mesiaca:
24x
2022
Maklér roka:
2022

Volám sa Ladislav Šosták a rád by som sa Vám v nasledujúcich riadkoch predstavil. Narodil som sa v roku 1992 v Kechneci, kde som vyrastal a kde som taktiež navštevoval základnú školu. Strednú školu som absolvoval v Košiciach a to bilingválne anglické gymnázium J. A. Komenského, ktorá mi dala skvelé základy angličtiny pri terajšej komunikácii so zahraničnou klientelou.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti

Rezidencia Krásna