Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ODKÚPIME VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ
 

Na prenájom 1 a 2 izbové bytové jednotky, obec Smolenice

Ulica: nemá
Obec: Smolenice
Okres: Trnava
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 1-izbový byt
Iné:
360 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Na prenájom 1 a 2 izbové bytové jednotky, obec Smolenice. Byty sú samostatné. Na spôsob ubytovne. Dobrá dopravná dostupnosť, autobusová zastávka 100 m, vlaková stanica 300 m. Izby sú vybavené vlastným sociálnym zariadením: sprchový kút a WC. Objekt ponúka klientom bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet + parkovanie zadarmo, parkovisk je chránené kamerovým systémom. Voľné ihneď.

K dispo viac bytov, rôzne veľlkosti a ceny, voľné hneď všetko.

Zviera vítané!

Cena prenájmu 360 EUR vrátane všetkých energií. Výška jedného nájmu sa platí ako vratný depozit (po ukončení nájmu vám bude vrátený). Jeden nájom sa platí ako provízia pre RK (nebude vrátená). Energetický certifikát na vyžiadanie. V prípade, ak máte záujem o kúpu alebo predaj nehnuteľnosti, pozrite si prosím ponuku našej realitnej kancelárie. Pokiaľ máte o uvedenú nehnuteľnosť záujem, kontaktujte prosím tel. č. 0944 328 264.

KONTAKT: + 421 944 328 264

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
po rekonštrukcii
Celková plocha:
1 m2
Úžitková plocha:
1 m2
Parkovanie:
vlastné vyhradené

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Tatiana Danišovičová

Mgr. Tatiana Danišovičová

Maklér pre lokalitu Senica, Trnava a blízke okolie. Realitnú činnosť vykonáva cez franchízového partnera - Tatiana Danišovičová, IČO: 48 328 146

  • Slovensky
  • Česky
  • English

Profesiu realitnej maklérky som si vybrala, lebo rada zdolávam nové výzvy, ktoré táto práca prináša. Každý deň riešim iný prípad, nových klientov, rôzne požiadavky.
 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti

Rezidencia Krásna