Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ODKÚPIME VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ

Na predaj 1 izbový byt pri Auparku, Jantárová ul., Košice Juh

Ulica: Jantárová
Mestská časť: Juh
Obec: Košice-Juh
Okres: Košice IV
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 1-izbový byt
119 999 €

Popis nehnuteľnosti

So súhlasom majiteľa nehnuteľnosti EXKLUZÍVNE ponúkame na predaj 1 izbový byt s lodžiou v lukratívnej časti Košíc, v bezprostrednej blízkosti Auparku a centra mesta, Jantárová ulica, Košice Juh.

3D VIRTUÁLNU OBHLIADKU si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://lnk.sk/tlx5

Prejdite sa virtuálne po nehnuteľnosti v pohodlí Vášho domova a v pokoji si preskúmajte každý jeden kút a detail.

Tento byt nachádzajúci sa na 8. poschodí/13 s orientáciou na východ, disponuje podlahovou plochou 38 m2 + lodžia o výmere 3 m2.

Byt je vo veľmi zachovalom pôvodnom stave (s drobnými úpravami), no je udržiavaný, čistý a veľmi útulný. Úpravy zahŕňajú plastové okná, dlažbu v kuchyni a na chodbe, a upravené parkety v obývačke. Jadro je umakartové, elektrika pôvodná.

Byt je ideálny na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv a vzhľadom na ideálne 8.poschodie z pohľadu statiky vhodný aj na rozsiahlejšie stavebné úpravy.

K bytu prislúcha pivnica a spoločné priestory na prízemí.

Bytovka disponuje až troma výťahmi: 2 x osobný a 1x nákladný.

Vynikajúca Investičná príležitosť – ideálny na prenájom, ktorého dopyt neustále rastie a vďaka lokalite a prípadnej budúcej rekonštrukcii je ideálny aj pre solventného klienta príp. zahraničného študenta.   

Cena nehnuteľnosti je 119 999 Eur vrátane provízie pre RK. Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotékou prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najlepšieho úroku na trhu. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte prosím tel. č. 0918 646 208.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
38 m2
Úžitková plocha:
38 m2
Poschodie:
8/13
Výťah:
áno
Parkovanie:
verejné
Zariadenie:
čiastočne
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
nie
Pivnica:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Viktória Belásová

Ing. Viktória Belásová

Maklér pre lokalitu Košice a blízke okolie. Realitnú činnosť vykonáva cez franchízového partnera - Diamond Reality Belásová s.r.o., IČO: 54 699 649

  • Slovensky
  • Česky
  • English
1x
Maklér mesiaca:
1x

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti

Rezidencia Krásna