Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ODKÚPIME VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ

NA PREDAJ POLYFUNKČNÝ OBJEKT S INVESTIČNÝM POTENCIÁLOM | MYSLAVA | KOŠICE

Ulica: Myslavská
Obec: Košice-Myslava
Okres: Košice II
Kraj: Košický kraj
Druh: Priestory
Typ: Predaj
Typ objektu: Obchodné priestory
1 150 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ing. Ladislav Šosták a Diamond Reality vám ponúkajú na predaj polyfunkčný objekt na hlavnom ťahu v mestskej časti Košice - Myslava 

>>>VIDEOOBHLIADKU objektu si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://youtu.be/DlmfyD7FVmY?si=JeYVW9bjtH6x6uzv

Tento objekt sa nachádza na hlavnej ceste v mestskej časti Košice - Myslava a tak je každému na očiach a do budúcna sa tu ponúka viacero skvelých využití. 

Jedná sa o tehlovú budovu postavenú v roku 1971 a dnes slúži ako prevádzka potravín a reštaurácie. Celý priestor disponuje podlahovou plochou až 1000m2, čo sa na prvý pohľad nezdá, avšak okrem hlavnej obchodnej časti sú k dispozícii obrovské skladové priestory a zázemie pre jednotlivé prevádzky. Potraviny dispozične pozostávajú z obchodu, kancelárie, skladu a priestoru pre príjem tovaru. Reštaurácia pozostáva z dvoch veľkých reštauračných miestností, kde vojde pokojne aj 70-100 hostí naraz. Reštaurácia disponuje veľkou kuchyňou a rozsiahlym zázemím, skladmi, kanceláriami, výťahom na príjem tovaru a dokonca je celý priestor podpivničený s ďalšími miestnosťami na skladovanie. V exteriérovej časti reštaurácie je terasa pre ďalších 30 hostí. Táto časť sa po rekonštrukcii môže stať dokonalým miestom pre organizovanie osláv, svadieb, či rozhodne sa tu uchytí aj moderná reštaurácia. 

Zastavaná plocha budovy je 986m2 avšak čo je najpodstatnejšie, že okolo celej budovy je navyše pozemok s výmerou 851m2, ktorý dnes slúži ako parkovisko pre hostí, výdaj tovaru, no v budúcnosti vďaka tomu môžete z tejto budovy vytvoriť nový bytový dom so súkromným parkovaním. To je jedna z alternatív, ktoré tento objekt ponúka. Urobiť nadstavbu a vytvoriť bytové jednotky, či už na následný predaj alebo prenájom. 

Je však aj jednoduchšia cesta a to kúpa a následný prenájom týchto priestorov, ktoré dnes generuju výnos 7% ročne, čo je celkom zaujímavé číslo. 

Možností je viacero a preto verím, že tu nejaký potenciál vidíte a rozhodnete sa ho využiť. Cena tejto nehnuteľnosti je 1.150.000 eur vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Ak vás ponuka zaujala, budem rád keď mi zavoláte na číslo 0911 337 969. 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
1000 m2
Zastavaná plocha:
986 m2
Stav:
pôvodný stav
Celková plocha:
1837 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Ladislav Šosták
  • rusr

Ing. Ladislav Šosták

CHRO spoločnosti - Personálny riaditeľ Diamond Reality. Ako realitný maklér vykonáva realitnú činnosť cez spoločnosť Diamond Reality Šosták s.r.o., IČO: 52 963 268

  • Slovensky
  • Česky
  • English
24x
Maklér mesiaca:
24x
2022
Maklér roka:
2022

Volám sa Ladislav Šosták a rád by som sa Vám v nasledujúcich riadkoch predstavil. Narodil som sa v roku 1992 v Kechneci, kde som vyrastal a kde som taktiež navštevoval základnú školu. Strednú školu som absolvoval v Košiciach a to bilingválne anglické gymnázium J. A. Komenského, ktorá mi dala skvelé základy angličtiny pri terajšej komunikácii so zahraničnou klientelou.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti

Rezidencia Krásna