Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ODKÚPIME VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ
 

Na predaj veľký rodinný dvojdom, 22 árový pozemok, obec Olšovany, Košice okolie (15 km od Košíc).

Obec: Olšovany
Okres: Košice - okolie
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
194 990 €
prípadne dohoda

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne ponúkame na predaj veľký dvojpodlažný dvojgeneračný rodinný dom, v obci Olšovany, 15 km od mesta Košice. Dom pozostáva z dvoch časti s dvoma vchodmi: Dom postavený v roku 1963, a prístavba dostavaná pred 8 rokmi, ktorá ale ešte nebola obývaná.

Staršia časť domu je po čiastočnej rekonštrukcii ktorá zahŕňa nové plastové okná, plávajúce podlahy s výnimkou kuchyne), nová strecha, nový krov, komín aj odkvapy.  Z východnej strany bol dom zateplený. Dispozícia je pôvodná, ako aj zbytok domu, ktorý je ale vo veľmi zachovalom stave. Prvé podlažie zahŕňa: kuchyňu, jednu izbu, špajzu a kúpeľňu s WC. Odtiaľ sa po priestrannej chodbe prechádza na druhé podlažie, kde sa nachádzajú 3 izby, kuchyňa a špajza. K domu prislúcha priestranná kotolňa, ktorá ma vchod z vnútra aj z vonku, garáž a povala.

V novej časti domu (nadstavbe) sa nachádza: kuchyňa spojená s obývačkou, 2 ďalšie izby, kúpeľňa spojená s WC a chodba s krbom. Prislúcha k nemu aj terasa o výmere 6m x 3m.

Celý dvojdom je napojený na studňu, plynovod, elektriku a žumpu (12 000 l).  Kanalizácia je vybudovaná už vo väčšej časti tejto obce a v pláne je aj jej dokončenie. Vykurovanie je zabezpečené NOVÝM KOTLOM NA TUHÉ PALIVO. K dispozícii je aj plynový kotol, ktorý sa momentálne nevyužíva. V celom dome sú radiátory.

Dom je postavený na 22 árovom pozemku (mierny svah), mimoriadne chránený pred povodňami. Pozemok je spoločný z menšej časti (400m2), na ktorom stojí ďalší rodinný dom, ktorý sa tiež predáva. V prípade kúpy aj tohto domu - možnosť bývania aj štyroch (početnych) generácii vďaka veľkorysej výmere.

Predmetná nehnuteľnosť je postavená v prednej časti pozemku, čo umožňuje oddelenie pozemkov, prípadne ďalšie vysporiadanie po dohode. 

IDEÁLNA PRÍLEŽITOSŤ PRE VIACGENERAČNÉ BÝVANIE!!! 

INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ - Veľkorysý pozemok umožňuje výstavbu ďalšej nehnuteľnosti!!!

Cena nehnuteľnosti: 194 990, v prípade vážneho záujmu dohoda možná. Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie pre RK. Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotékou prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najlepšieho úroku na trhu. 

Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte prosím tel. č. 0905 644 936

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
2200 m2
Typ zeme:
mierne svahovitá
Teritórium:
Intravilán
Úžitková plocha:
303 m2
Zastavaná plocha:
100 m2
Podlahová plocha:
100 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Balkón:
áno
Terasa:
áno
Garáž:
áno
Pivnica:
áno
Špajza:
áno
Celková plocha:
303 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Lucia Bočkorášová

Ing. Lucia Bočkorášová

Maklér pre lokalitu Košice a blízke okolie. Realitnú činnosť vykonáva cez franchízového partnera - Ing. Lucia Bočkorášová – UPDESIGN, IČO: 47 387 432

  • Slovensky
  • Česky
  • English
7x
Maklér mesiaca:
7x
2014
Maklér roka:
2014

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti

Rezidencia Krásna