Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ODKÚPIME VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ
 

Stavebný pozemok za SKVELÚ cenu  - Telkibánya

Ulica: Szabadság utca
Obec: Telkibánya
Okres: Abaúj-Hegyközi
Kraj: Borsod-Abaúj-Zemplén
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemok pre rodinné domy
Iné:
26 000 €

Popis nehnuteľnosti

Stavebný pozemok za SKVELÚ cenu  - Telkibánya

- Na predaj 10 árový pozemok v Telkibányi

- všetky IS

- skvelá cena

- lukratívna obec Telkibánya

Ponúkam vám 10árový stavebný pozemok, za absolútne skvelú cenu v najpríťažlivejšej obci severného Maďarska – Telkibánya. Samotný pozemok má výmeru 1000m2 a nachádza sa nad čistým potokom  a v blízkosti prameňa, z ktorého si chodia miestni  čerpať vodu. Ulica na ktorej je situovaný, má len 4 domy a je slepá. Z pravej strany nemá suseda a zadná časť susedí priamo s lesom. Romantika, pokoj, kľud, žiadna doprava, výhľad na krásnu prírodu a čistú vodu vás okamžite presvedčia, že toto miesto musí mať veľmi pozitívny vplyv na  zdravie.   

Pozemok je prevažne rovinatý aj keď prístup je v miernom svahu. Na pozemku máte všetky inžinierske siete  -  obecný vodovod, obecnú kanalizáciu a elektriku 220V. Na pozemku sa nachádzajú zvyšky stavby, ktorá je zakreslená na katastri. Čo v preklade znamená, že nemusíte žiadať stavebný úrad o povolenie na novú stavbu, ak ju postavíte na základoch starej.

Realizáciu novej stavby neobmedzí žiadna prekážka, keďže pozemok momentálne nie je oplotený a v prípade potreby prístupu väčšej techniky nebudete nijako obmedzený.

Obec Telkibánya je definitívne jednou s najzaujímavejších dedín  v Maďarsku. Najväčší rozkvet zaznamenala už v 16. storočí počas ťažby zlata. Stala sa tak jednou z najbohatších dedín v tom čase s povahou mesta, ktorá bola zárukou pokoja a blahobytu. V podobnom duchu sa nesie dodnes. Nájdete tu iba milých ľudí, ktorí si potrpia na vzhľade svojho bývania, dobrej kuchyni a nepustia medzi seba neprispôsobivých a konfliktných obyvateľov, ktorí by akokoľvek ohrozovali Vašu bezpečnosť alebo majetok.

Miestni rozširujú možnosti voľnočasových aktivít, preto okrem náučných turistických chodníkov, cyklotrás, skvelej kuchyne alebo iných turistických atrakcií v podobe ukážok banského života, možností nákupu polodrahokamov apod. tu nájdete aj možnosť kupovaného rybolovu. Zaplatíte si krytý altánok s ohniskom pri chovnom rybníku a máte zaručený úlovok, ktorý si viete okamžite pripraviť.  Jedinečný zážitok.

Či už sa rozhodnete investovať tu do bývania alebo podnikania, v oboch prípadoch urobíte dobré rozhodnutie. Majetok sa tu od 16.teho storočia iba zhodnocuje. A ak sa aj rozhodnete, že necháte svoju kúpu iba tak ležať, na cene určite LEN porastie. Rýchlejšie ako inde.

Ak sa rozhodnete, že by ste chceli túto nehnuteľnosť vidieť a dozvedieť sa viac, budem rada ak ma budete kontaktovať na

t.č.: +421 910 393 229 Ing. Kristína Benöczová

Právny a poradenský servis v cene. Prepis energií ako aj vybavenie lakcim karty vieme samozrejme zabezpečiť.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1000 m2
Typ zeme:
prevažne rovná
Teritórium:
Intravilán
Celková plocha:
1000 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku - vodný zdroj:
áno
Elektrika - na pozemku - 230 V:
áno
Kanalizácia - na pozemku - kanalizácia:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Kristína Benöczová

Ing. Kristína Benöczová

Maklér pre lokalitu Košice a blízke okolie. Realitnú činnosť vykonáva cez franchízového partnera -

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Deutsch
  • Magyar

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti

Rezidencia Krásna