Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ODKÚPIME VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ

NA PREDAJ INVESTIČNÝ POZEMOK S RODINNÝM DOMOM | 2864m2 POZEMOK | BARCA

Obec: Košice-Barca
Okres: Košice IV
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
0 €

Popis nehnuteľnosti

Ing. Ladislav Šosták a Diamond Reality vám ponúkajú na predaj skvelý investičný pozemok s rodinným domom v centre Barce, s výmerou 2864m2. 

>>>VIDEOOBHLIADKU pozemku a domu si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://youtu.be/oWHeNN6TxLw

Pozemok je výnimočný z hľadiska lokality, keďže sa nachádza v centre Barce, ktorá je vyhľadávanou lokalitou pre všetkých Košičanov. Do budúcna bude táto lokalita ešte zaujímavejšou vďaka prichodu automobilky Volvo. Z toho dôvodu môže byť táto ponuka zaujimavá pre investorov, ktorý hľadajú voľné parcely na výstavbu rodinných domov. Na pozemku sa už nachádzajú všetky inžinierske siete.

Pozemok má výmeru krásnych 2864m2 a čo je najdôležitejšie, prístup na pozemok je z dvoch ulíc, teda z dvoch strán. Celý pozemok je oplotený s dvoma bránami a tak sa dá pozemok veľmi jednoducho rozdeliť na 3 stavebné parcely s veľkorysymi rozlohami skoro 10 árov. V jednej časti pozemku už však stojí dokončený rodinný dom, ktorý je vhodný na ďalší prenájom, pretože má 3 podlažia a 3 samostatné vchody s dvoma kuchyňami. 

Dom teda disponuje na prízemí s priestrannej kuchyne s jedálňou, obývačky s krbom, samostatnej spálne, WC a kúpeľne. Na poschodí sa nacházda samostatná spálňa, WC, 2x kúpeľňa a obrovská miestnosť s rozlohou vyše 50m2. V suteréne nájdete už len WC a kuchyňu.

Na pozemku sa okrem tohto priestranného domu nachádza 90m2 veľká garáž a pivnica, ktorá je staršia ako 200 rokov. Táto pivnica je vstavaná do svahu a jej výmera predstavuje niečo vyše 200m2. V tejto časti sa dá vymyslieť pokojne aj modernú fitness zónu, welness, vinnú pivnicu pre vašich hostí. Stropy dosahujú výšku cca 4 metre. 

Možno budete mať s touto parcelou iné plány, ale vzhľadom na polohu a možnosť príjazdu z viacerých strán, je toto ideálna možnosť na výstavbu nových rodinných domov. Ak vás ponuka zaujala, ozvite sa mi na číslo 0911 337 969. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
2864 m2
Úžitková plocha:
250 m2
Zastavaná plocha:
172 m2
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
2864 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Ladislav Šosták
  • rusr

Ing. Ladislav Šosták

CHRO spoločnosti - Personálny riaditeľ Diamond Reality. Ako realitný maklér vykonáva realitnú činnosť cez spoločnosť Diamond Reality Šosták s.r.o., IČO: 52 963 268

  • Slovensky
  • Česky
  • English
24x
Maklér mesiaca:
24x
2022
Maklér roka:
2022

Volám sa Ladislav Šosták a rád by som sa Vám v nasledujúcich riadkoch predstavil. Narodil som sa v roku 1992 v Kechneci, kde som vyrastal a kde som taktiež navštevoval základnú školu. Strednú školu som absolvoval v Košiciach a to bilingválne anglické gymnázium J. A. Komenského, ktorá mi dala skvelé základy angličtiny pri terajšej komunikácii so zahraničnou klientelou.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti

Rezidencia Krásna