Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ODKÚPIME VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ
 

Stavebný Pozemok v priamom historickom centre Košíc

Ulica: Löfflerova
Obec: Košice-Staré Mesto
Okres: Košice I
Kraj: Košický kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - bytová výstavba
Iné:
520 000 €

Popis nehnuteľnosti

Stavebný pozemok v priamom centre mesta

 

- pozemok v centre mesta

- 633 m2

- stavebný pozemok

- všetky IS na pozemku

- všetky povolenia vybavené

 

Diamond Reality vám exkluzívne ponúka krásny pravidelný rovinatý STAVEBNÝ pozemok v centre mesta na Löfflerovej ulici. Pozemok o výmere 633m2 sa nachádza v pamiatkovej zóne avšak s povolením na výstavbu, obytných alebo polyfunkčných priestorov.

Až 60%-ná zastavanosť umožňuje výstavbu nielen zmienených objektov.  Výstavba parkovacích plôch v duchu estetizácie prostredia ako kombinované dielo záhradnej a krajinnej architektúry vám umožní využiť pozemok na 100%. Zároveň takto dokážete zachovať 40% plochy zelene, ktoré od vás bude mesto požadovať.

Nehnuteľnosť sa nachádza v tichej ulici v priamom centre mesta, čím sa ponúka jedinečná možnosť na splnenie akejkoľvek predstavy o bývaní, či jedinečnej prevádzke v oblasti gastronómie, služieb, atď.

Na pozemku sa momentálne nachádza stavba, ktorú, je možné buď opraviť stavebnou injektážou alebo zlikvidovať. V prípade záujmu o likvidáciu je možné predložiť cenovú ponuku na vyžiadanie.

Vedľa tohto pozemku sa nachádza ešte jeden (viď foto vedľajší pozemok), ktorého majiteľ tiež súhlasí s predajom a má takmer identickú výmeru. V prípade potreby väčšej metráže na stavbu je teda možné jednať aj o tejto verzii. 

V inzeráte sú fotografie z rôznych štádií postupného čistenia a odstraňovania prerastenej zelene, čím sa pochopiteľne otvoril priestor a je zjavnejšia veľkosť pozemku. 

 

CENA: 520.000,- Euro

 

V prípade akýchkoľvek otázok vám ďalsie informácie ako aj nahliadnutie k dokumentácii vyjadrenia mesta,  rada poskytnem na telefónnom čísle  +421 910 393 229

email: benoczova@diamondreality.sk

 

Na Vaše otázky a obhliadku sa teší Ing. Kristína Benöczová

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
633 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Kristína Benöczová

Ing. Kristína Benöczová

Maklér pre lokalitu Košice a blízke okolie. Realitnú činnosť vykonáva cez franchízového partnera -

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Deutsch
  • Magyar

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti

Rezidencia Krásna