Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ODKÚPIME VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ
 

DOM ZA CENU GARSÓNKY ? ÁNO

Ulica: verejná
Obec: Rovné
Okres: Humenné
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Vidiecky dom
Iné:
55 000 €

Popis nehnuteľnosti

ALENA HOLOTOVÁ - DIAMOND REALITY HUMENNÉ - EXKLUZÍVNE.

 

Uprostred dedinky Rovné v susedstve rodinných domov je pripravený na predaj rodinný dom - priestanná chalupa, ktorá netrpezlivo očakáva nového pána, ktorý jej pomôže premeniť sa na romantickú krásavicu.

 

Ponúkaná nehnuteľnosť je murovaná, tehlová stavba v pôvodnom stave, postavená na veľkorysom pozemku o rozlohe 1632 m2. Súčasťou predaja je aj stodola v záhrade.

 

Chalupa pozostáva zo 4 izieb, kuchyne a kúpelne. Je napojená na elektrinu, plyn a vodovod, čo ponúka možnosť nielen rekreačného využitia, ale taktiež plnohodnotného,  celoročného bývania. V jednej z izieb je krásny kachľovec.

 

Možnosť kúpy aj na HÚ, ktorý vám bezplatne vybavíme.

 

A cena ? Bezkonkurečne najlepšia v širokom okolí. Rátajte so mnou. 16 árový pozemok s inžinierskými sieťami v danej lokalite - 25.000 eur. Koľko nám ostáva na dom ? Rovných 30.000 eur. Čo myslíte, stojí to za vašu pozornosť ? Odpovedte si sami. Ak nemáte hotovosť, ale byt, čo i len garsónku urobíme zámenu. Všetko zariadím, vybavím, poriešim. Lepšia ponuka už nemôže byť.

 

Tak neváhajte a kontaktujte ma prosím v pracovných dňoch v čase od 9.00 - 18.00 hod., t.č. 0907 925 636. Osobné stretnutie a obhliadka nehnuteľností je najlepší spôsob pre vaše správne  rozhodnutie. 

 

Som profesionálny realitný maklér s najväčším počtom predajov nehnuteľnosti v našom regióne, pripravený pomôcť vám  kúpiť,  predať, alebo prenajať vašu nehnuteľnosť,  absolútne profesionálne, zodpovedne a bezpečne, bez stresu a s právnou istotou.

 

VAŠA SPOKOJNOSŤ JE MOJIM CIEĽOM !!!

 

Fotografie sú reálne, čiastočne doplnené o nábytok pre lepšiu predstavu o možnostiach zariadenia.

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1632 m2
Typ zeme:
rovina
Úžitková plocha:
1632 m2
Zastavaná plocha:
150 m2
Stav:
pôvodný stav
Celková plocha:
1632 m2
Inžinierske siete:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Vykurovanie - lokálne:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Alena Holotová

Alena Holotová

Riaditeľ pobočky Diamond Reality Humenné a realitný maklér pre Humenné a blízke okolie. Realitnú činnosť vykonáva cez franchízového partnera - Alena Holotová WEYERGANS, IČO: 32 394 101

  • Slovensky
  • Česky
53x
Maklér mesiaca:
53x
2018, 2019, 2020, 2021
Maklér roka:
2018, 2019, 2020, 2021

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti

Rezidencia Krásna