Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ODKÚPIME VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ
 

Na predaj logisticko-priemyselná budova v Malom Šariši

Interné ID: 31608
Ulica: hlavna
Obec: Malý Šariš
Okres: Prešov
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Objekty
Typ: Predaj
Typ objektu: Výrobné priestory
Iné:
2 335 000 €

Popis nehnuteľnosti

PhDr. Erika Majorošová - DIAMOND REALITY PREŠOV - ponúkame predaj logisticko-priemyselnú budovu v Malom Šariši s veľkou variabilitou využitia. Predovšetkým pre skladovanie, logistiku, výrobu a veľkoobchodný prevádzku blízkosti hlavného ťahu , výpadovky na Poprad. Rýchly prístup k napojeniu na všetky hlavné ťahy.


Plocha objektu je 4 099 m2, z toho administratívne priestory, šatne pre zamestnancov, jedáleň, 1x apartmán a 3x garsónkové ubytovacie jednotky + suterén , plocha je 1 034 m2. Z toho skladové plochy 3 065 m2 - plocha obsahuje sklady + expedíciu + operatívne miestnosti–fakturačné oddelenie, kancelária dopravy.


K objektu prináleží ešte 4.057 m2 ostatná plocha .To sú pozemky na rozvoj a rozšírenie firmy prípadne sa dajú oddeliť a využiť ako stavebné pozemky.


Budova sa nachádza v obci Malý Šariš. Do centra mesta Prešov je cca 2km. Budova je zrekonštruovaná a 1/2 objemu celého objektu je novopostavený logistický sklad. Budova je vybavená klimatizáciou, WC (sociálnymi miestnosťami), optickou sieťou, komplexným telefonickým spojením, plynovou, vodovodnou a kanalizačnou prípojkou napojenou na čističku vôd.


V budove sa nachádza výťah.


Technický stav: energetická kapacita: VN - trafostanica, rozvod mestskej vody s hydrantami po jednotlivých vetvách areálu. Kanalizácia splašková DN 300 10l za sekundu. Plynovod: STL DN 160, 0,3 Mpa, 200 m3/hod. Celý areál je osvetlený a oplotený. Na pozemku sa nachádzajú tri studne, jedna kopaná do hĺbky 10 m a dve vŕtané v hĺbke 30m – studne sa využívajú ako technická voda.


Je možnosť odkúpenia technológie ktorá sa nachádza v objekte za 250.000 eur .


Popis technológie v skratke:

Valčekový dopravník chystaného tovaru v prepravkách od rakúskej firmy KNAPP v dĺžke cca 150 metrov. / 8 zastávok, hrebeňové ukončenie na expedícií podľa rozvozných smerov/ .

Má elektricko-pneumatický pohon, trasovanie prepravky cez jednotlivé zastávky je riadené laserovým skenerom čiarového kódu chystacieho listu


Viac informácii na tel. čísle 0940883454 PhDr. Erika Majorošová.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
8598 m2
Balkón:
nie
El. napätie:
230V
Voda:
studňa
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

PhDr. Erika Majorošová
  • sora
  • narks
  • rusr
  • lrm

PhDr. Erika Majorošová

Riaditeľ pobočky Diamond Reality Prešov a realitný maklér pre Prešov a blízke okolie. Realitnú činnosť vykonáva cez franchízového partnera - Diamond Reality Prešov, s.r.o., IČO: 50 435 078

3x
Maklér mesiaca:
3x

Práca realitného makléra ma veľmi baví a napĺňa zároveň, pretože nie je jednotvárna. Aazda najväčšiu radosť mám z toho, keď sa mi podarí nájsť bývanie pre mojich klientov a vidím, že moji klienti sú šťastní, pretože našli svoj vysnívaný domov.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti

Rezidencia Krásna