Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ODKÚPIME VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ

NA PREDAJ ZÁHRADA S CHATKOU - KOŠICKÉ OĽŠANY

Interné ID: VB0005
Ulica: nemá
Obec: Košické Oľšany
Okres: Košice - okolie
Kraj: Košický kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Záhrady
Iné:
65 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ing. Viktória Belásová a Diamond Reality Vám exkluzívne ponúkajú na predaj krásnu záhradu s útulnou  chatkou vo vyhľadávanej záhradkárskej lokalite Košické Oľšany – Vyšný Olčvár.

>>>VIDEOOBHLIADKU záhrady si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://youtu.be/e8hzASHL4Bo


Ak Hľadáte pokojné miesto, kde si môžete nerušene oddýchnuť s rodinou či priateľmi, tak ste na správnom mieste. Záhradka je vzdialená približne 5 min. autom od  Košíc, takže ste už za pár minút z rušného mesta v prírode. Pozemok je obklopený zeleňou a nachádza sa tu množstvo ovocných stromov a kríkov (slivka, jablko, hruška, marhuľa, egreše, maliny, hrozno) a nájdeme tu aj udiareň, kde si možno niektorí prídete na svoje.

 
Chatka sa nachádza  na pozemku s rozlohou 420 m2, je tu sezónny vodovod, septik – takže určite väčšina z Vás ocení WC vnútri v chatke čo nie je samozrejmosťou, vnútri je zavedená elektrina a počas chladnejších mesiacov si viete prikúriť v piecke.  Chatka je poctivo murovaná s rozlohou 16m2, kompletne podpivničená a s plnohodnotným podkrovím. Bonusom je výborná dostupnosť autom a parkovanie priamo na pozemku. Krásne kaskádovité rozčlenenie pozemku poskytuje priestor pre pestovanie i miesto kde sa Vaše deti môžu nerušene hrať.

Do budúcna si viete chatku zväčšiť  do veľkosti 10% z rozlohy pozemku, vykopať studňu a tak plnohodnotne využívať chatku aj celoročne.

Cena tejto záhradky s chatou je 65.000 EUR vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Ak Vás táto ponuka zaujala neváhajte mi zavolať na číslo 0918 646 208.

chata, záhrada, Košice, Košické Oľšany, Košice - okolie

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
420 m2
Plocha pozemku:
420 m2
Zastavaná plocha:
16 m2
Parkovanie:
áno
Kanalizácia:
septik

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Viktória Belásová

Ing. Viktória Belásová

Maklér pre lokalitu Košice a blízke okolie. Realitnú činnosť vykonáva cez franchízového partnera - Diamond Reality Belásová s.r.o., IČO: 54 699 649

  • Slovensky
  • Česky
  • English
1x
Maklér mesiaca:
1x

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti

Rezidencia Krásna