Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ODKÚPIME VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ

NA PREDAJ 4 IZBOVÁ NOVOSTAVBA | POZEMOK 770m² | 20KM OD KOŠÍC

Ulica: nemá
Obec: Kechnec
Okres: Košice - okolie
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
169 990 €

Popis nehnuteľnosti

Ing. Ladislav Šosták a Diamond Reality vám ponúkajú na predaj krásnu novostavbu len 20km od Košic, v obci Tornyosnémeti. 

VIDEOOBHLIADKU domu si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://youtu.be/yRO4ALtKSas

Základová doska je už hotová. Aktuálny stav si môžete pozrieť vo fotogalérii.

Obec Tornyosnémeti sa nachádza len 20km južne od Košíc a ako prvá obed za hranica Slovenska je veľmi vyhľadávanou a poslovenčenou obcou. Dostupnosť do obce z Košíc je lepšia, ako z jedného konca mesta na druhý a to doslova. Napojením na diaľnicu za Šebastovcami ste v Maďarsku za 15minút a tak sa o nevýhodnej lokalite nemôžeme baviť. Navyše Tornyosnémeti je malá obec s minimom domom a tak si tu po náročnom dni aj plnohodnotne oddýchnete. Na ulici, na ktorej bude postavená táto novostavba, žije 90% Košičanov a to z jediného dôvodou. Všetci zhodnotili rýchlu dostupnosť do Košíc a cenu, za ktorú je možné takýto dom kúpiť. Ulice sa postupne rozrastajú a záujem o túto lokalitu je čoraz väčší. 

Dom ktorý vám ponúkame, ako môžete vidieť, je súčasťou dvojdomu. Výstavba tohto dvojdomu začala pred pár dňami a dnes už je hotová základová doska. Nič nebráni tomu, aby tu do 5 mesiacov stál váš nový domov. Vy sa však dvojdomu báť nemusíte, pretože samotné domy budú medzi sebou oddelené kvalitnými akustickými tehlami a tak bude hluk úplne minimalizovaný. Rodinný dom, ktorý vám ponúkam disponuje úžitkovou plochou 88m² a skladá sa zo vstupnej chodby, technickej miestnosti s el. kotlom. Okrem toho sa v dome nachádzajú 2 detské izby, hlavná spálňa, kúpeľňa, samostatné WC a prepojená obývačka s kuchyňou. Z obývačky je výstup na 11 metrovú terasu s výhľadom na celý pozemok. 

Pozemok má krásnu výmeru 770m2 a je rovinatý a slnečný. Výhodou sú skvelí susedia, z ktorých väčšina hovorí po slovensky. Samotný dom bude nízkoenergetický a potešia vás nízke náklady na úrovni 70-100 eur mesačne. Dom bude napojený na obecnú vodu a kanalizáciu a samozrejme elektrinu. Dom sa predáva v štádiu holodom, avšak po dohode je možné domček dokončiť podľa vašich požiadaviek na kľúč. Predáva sa len ľavá strane dvojdomu, pravá strana je už predaná. 

Susedia sú, ako som spomenul vyššie, veľmi príjemní a ochotní pomôcť a to sa v takýchto lokalitách veľmi cení.  Cena domu v stave holodom sa predáva za cena 169.990 eur vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. V tejto fáze je potrebné uhradiť len 30% z kúpnej ceny, zvyšnú časť postupne po dokončení uzavretej hrubej stavby (40%) a ukončení do stavu holodom zvyšných 30%. Ak sa vám táto ponuka páčila, dohodnite si obhliadku na číslo 0911 337 969

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
770 m2
Úžitková plocha:
770 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Ladislav Šosták
  • rusr

Ing. Ladislav Šosták

CHRO spoločnosti - Personálny riaditeľ Diamond Reality. Ako realitný maklér vykonáva realitnú činnosť cez spoločnosť Diamond Reality Šosták s.r.o., IČO: 52 963 268

  • Slovensky
  • Česky
  • English
24x
Maklér mesiaca:
24x
2022
Maklér roka:
2022

Volám sa Ladislav Šosták a rád by som sa Vám v nasledujúcich riadkoch predstavil. Narodil som sa v roku 1992 v Kechneci, kde som vyrastal a kde som taktiež navštevoval základnú školu. Strednú školu som absolvoval v Košiciach a to bilingválne anglické gymnázium J. A. Komenského, ktorá mi dala skvelé základy angličtiny pri terajšej komunikácii so zahraničnou klientelou.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti

Rezidencia Krásna