Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ODKÚPIME VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ
 

Ponúkame pozemok na stavbu rodinného domu

Ulica: Cestice
Obec: Cestice
Okres: Košice - okolie
Kraj: Košický kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - pre rodinné domy
49 700 €

Popis nehnuteľnosti

Diamond Reality v zastúpení Mgr. Kamil Špegár ponúka na predaj pozemok určený na bytovú výstavbu (rodinný dom). Pozemok sa nachádza v novom územnom pláne obce Cestice (IBV Cestice). Má ideálnu rozlohu 467 m2 (cca 30x16m).

V IBV Cestice, ktorého súčasťou je aj ponúkaný pozemok je už zrealizovaná trafostanica, verejné osvetlenie, rozšírená NN distribučná sústava a predpríprava na optiku.

IS - elektrika pred pozemkom, vodu je potrebné zabezpečiť studňou, odpad je potrebné zabezpečiť žumpou alebo čističkou ( Inžinierske siete nie sú v cene pozemku).

Príjazdová cesta k pozemku je obecná. Časť je spevnená makadamom.

Občianska vybavenosť obce Cestice:
- Základná škola
- Materská škola
- Vlaková zastávka (cca 1,3 km od pozemku)
- Predajňa potravinárskeho tovaru
- Telocvičňa
- Futbalové ihrisko
- Knižnica

Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie realitnej kancelárie, ktorá zahŕňa poplatky súvisiace z prevodom nehnuteľností (kolky, kúpna zmluva, jej autorizácia advokátom a právny servis).
Právny servis zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich odborných špecialistov.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
467 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Kamil Špegár

Mgr. Kamil Špegár

Maklér pre lokalitu Košice a blízke okolie. Realitnú činnosť vykonáva cez franchízového partnera - Infinity Diamonds s.r.o., IČO: 55 410 766

  • Slovensky
  • Česky
  • Deutsch

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti

Rezidencia Krásna