Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ODKÚPIME VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ
 

Ponúkam na predaj pozemky mestskej časti Barca

Ulica: Tešedíková
Mestská časť: Stará Barca
Obec: Košice-Barca
Okres: Košice IV
Kraj: Košický kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - pre rodinné domy
204 000 €

Popis nehnuteľnosti

 Diamond Reality v zastúpení Mgr. Kamil Špegár exkluzívne ponúka na predaj rovinaté pozemky v mestskej časti Košice Barca.

Pozemky sa predávajú bez prípojok IS ( voda, plyn, elektrika). Nie sú zahrnuté v cene. IS v dosahu 50 m od pozemku. Odpad bude riešený žumpou, alebo čističkou. Rozmery pozemkov 20 m x 30 m. Pozemky sú neoplotené. Ku každému pozemku je časť príjazdovej cesty o výmere 120 m2  (v cene pozemku).

Cesta nespevnená.  V oblasti rozsiahla výstavba rodinných domov.

Vyhľadávaná lokalita, s vynikajúcou občianskou vybavenosťou.

Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie realitnej kancelárie, ktorá zahŕňa poplatky súvisiace z prevodom nehnuteľností (kolky, kúpna zmluva, jej autorizácia advokátom a právny servis).

Právny servis zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich odborných špecialistov.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
736 m2
Plocha pozemku:
600 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Kamil Špegár

Mgr. Kamil Špegár

Maklér pre lokalitu Košice a blízke okolie. Realitnú činnosť vykonáva cez franchízového partnera - Infinity Diamonds s.r.o., IČO: 55 410 766

  • Slovensky
  • Česky
  • Deutsch

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti

Rezidencia Krásna