Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ODKÚPIME VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ
 

NA PREDAJ INVESTIČNÝ POZEMOK V OBCI PAŇOVCE | 6161m²

Ulica: nemá
Obec: Paňovce
Okres: Košice - okolie
Kraj: Košický kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - bytová výstavba
215 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ing. Ladislav Šosták a Diamond Reality vám ponúkajú na predaj veľký pozemok v obci Paňovce, ktorý je vhodný na budúci developerský projekt. 

Obec Paňovce sa nachádza len 20 minút juho-západne od Košíc smerom na Moldavu nad Bodvou. Paňovce sú veľmi pekná obec bez neprispôsobivých občanov, nájdete tu Základnú školu, potraviny, bar, strelnicu, bikepark a pod. Výhodou je veľmi rýchla a bezproblémová dostupnosť do Košíc. 

V tejto obci vám ponúkame na predaj rovinatý 6161m² veľký pozemok, ktorý je ideálny na budúci developerský projekt. Geometrickým plánom sa plánovalo tento pozemok rozdeliť na 6 krásnych stavebných pozemkov o veľkostiach od 830-980m2 s prístupovou cestou ku každému z nich. Obcou Paňovce už bola vydaná územnoplánovacia informácia, ktorou je povolená výstavba na tomto pozemku a zároveň je súčasťou územného plánu obce. Samozrejme vás zámer môže byť úplne iný a tento veľký pozemok si môžete rozdeliť na viacero menších pozemkov, prípadne ho môžete využiť na úplne iné účely. 

K pozemku nie sú privedené inžinierske siete, tie sa nachádzajú na susednom pozemku, odkiaľ by ich bolo možné pritiahnuť. 

Pozemok je krásne rovinatý a nachádza sa v tichej časti obce, odkiaľ ho z jednej strany ohraničuje les a teda tu zažijete maximálny pokoj a výhľad na stromy a z druhej strany sa nachádza futbalové ihrisko. K pozemku vedie obecná cesta. Na tomto pozemku môže vyrásť 6 - 10 rodinných domov, ktoré je možné následne predať tunajšiemu obyvateľstvu.

Pozemok sa predáva iba v celku a už je len na vás, aký zámer s ním budete mať. Cena pozemku v celku je 215.000 eur vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Myslím, že táto cena vám ponúka viacero možností, ako zhodnotiť vašu investíciu. Ak by vás ponuka zaujala, zavolajte mi na číslo 0911 337 969. 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
firemné
Celková plocha:
6161 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Ladislav Šosták
  • rusr

Ing. Ladislav Šosták

CHRO spoločnosti - Personálny riaditeľ Diamond Reality. Ako realitný maklér vykonáva realitnú činnosť cez spoločnosť Diamond Reality Šosták s.r.o., IČO: 52 963 268

  • Slovensky
  • Česky
  • English
24x
Maklér mesiaca:
24x
2022
Maklér roka:
2022

Volám sa Ladislav Šosták a rád by som sa Vám v nasledujúcich riadkoch predstavil. Narodil som sa v roku 1992 v Kechneci, kde som vyrastal a kde som taktiež navštevoval základnú školu. Strednú školu som absolvoval v Košiciach a to bilingválne anglické gymnázium J. A. Komenského, ktorá mi dala skvelé základy angličtiny pri terajšej komunikácii so zahraničnou klientelou.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti

Rezidencia Krásna