Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ODKÚPIME VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ
 

NA PREDAJ RODINNÝ DOM, KOŠICE - KOŠICKÁ NOVÁ VES

Interné ID: Hzyzhhf
Ulica: Svätého Ladislava
Obec: Košice-Košická Nová Ves
Okres: Košice III
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Typ pozemku: Pozemky - pre rodinné domy
Iné:
299 999 €

Popis nehnuteľnosti

Radi Vám predstavíme tento pekný 4-izbový kompletne ZATEPLENÝ(nová fasáda, nová strecha, nový krov) rodinný dom na predaj, ktorý ponúka spoločnosť Diamond Reality. Nachádza sa v mestskej časti Košice - KOŠICKÁ NOVÁ VES na ulici Svätého Ladislava a má úžitkovú plochu cca 120 m2. S pivnicami má RD úžitkovú plochu cca 160 m2. V podkroví by bolo možné zrealizovať ďalšie izby.

Vnútri domu nájdete vstupnú chodbu, kúpeľňu s WC, menšiu kuchyňu, obývačku a 3 ďalšie izby(jedna izba je prechodná). Dom je čiastočne podpivničený(pivnice máju cca 40 m2). Okná: euro-okná, nový plynový kotol, zámková dlažba. Interiér domu je vybavený plávajúcimi podlahami, novými interiérovými dverami a maľovkami. V predsieni sa nachádza nová dlažba a v kuchyni je nová menšia kuchynská linka so spotrebičmi. V kúpeľni je sprchovací kút, WC, umývadlo, ventilátor a práčka. Elektrina bola v dome čiastočne vymenená (nové zásuvky, vypínače, stropné svietidlá, nové rozvody v kúpeľni a čiastočne v kuchyni). Rodinný dom je situovaný na pozemku o rozlohe cca 770 m2, čo poskytuje dostatok súkromia a priestoru.

Cena tohto pekného rodinného domu je 299.999 eur a zahŕňa kompletný právny servis a províziu RK. Ak máte záujem o bližšie informácie o tejto nehnuteľnosti, neváhajte kontaktovať Mgr. Lukáša Sopka, MBA, LL.M na tel. čísle 0902 198 170 alebo prostredníctvom e-mailu: sopko@diamondreality.sk.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
po rekonštrukcii
Celková plocha:
120 m2
Úžitková plocha:
120 m2
Plocha pozemku:
770 m2
Zastavaná plocha:
120 m2
Podlahová plocha:
120 m2
Počet izieb:
4
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Voda:
verejný vodovod
Zariadenie:
čiastočne
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
ČOV
Plyn:
áno
Internet:
áno - káblový rozvod
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
40 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

MGR. LUKÁŠ SOPKO, MBA, LL.M.
  • rusr
  • sora

MGR. LUKÁŠ SOPKO, MBA, LL.M.

CEO spoločnosti - Riaditeľ a konateľ Diamond Reality

  • Slovensky
  • Česky
  • English

V našej firme máme heslo, že "iní ponúkajú nehnuteľnosť, avšak my predávame domov". Týmto heslo sa snažím pristupovať ku každému klientovi a zároveň aj viesť našich maklérov.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti

Rezidencia Krásna