Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ODKÚPIME VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ
 

NA PREDAJ STAVEBNÝ POZEMOK l 620m2 I MAĎARSKO - Gönc

Interné ID: JT3
Ulica: .
Obec: Gönc
Okres: Abaúj-Hegyközi
Kraj: Borsod-Abaúj-Zemplén
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - pre rodinné domy
10 999 €

Popis nehnuteľnosti

Jakub Tkáč a Diamond Reality Vám ponúkajú na predaj stavebný pozemok o rozlohe 620m2. Pozemok sa nachádza v Maďarsku pri Košiciach, v mestečku Gönc len 25min autom z mesta Košice. Pri pozemku sú všetky IS. Na pozemku sa už nachádza betonová platňa čo vám ušetrí investíciu do výstavby chalupy, domu, zrubu, drevenice.  Aktuálne sa v obci nachádza viacero Slovenských obyvateľov vďaka čomu aj pravidelne premávajú priame dopravné spoje do Košic. Občianska vybavenosť - obchody, krčma, pošta, zakladna škola, škôlka, plavareň, kostol, banka..

Cena tejto nehnuteľnosti je 10.999.-Eur eur vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Ak vás ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať na čísle 0915 132 102.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
620 m2
Parkovanie:
áno
Inžinierske siete:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Jakub Tkáč

Jakub Tkáč

Maklér pre lokalitu Košice a blízke okolie. Realitnú činnosť vykonáva cez franchízového partnera -

  • Česky

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti

Rezidencia Krásna