Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ODKÚPIME VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ
 

Na predaj 2 izbový byt v novostavbe s vlastním kúrením

Ulica: Tarjanýho
Mestská časť: Sídlisko III
Obec: Prešov
Okres: Prešov
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
156 500 €

Popis nehnuteľnosti

PhDr.Erika Majorošová Diamond Reality Prešov s.r.o. ponúkam na predaj 2 izbový byt ,  komfortné bývanie s nízkymi nákladmi .

Byt pozostáva z dvoch obytných miestností, kuchyne spojenej s obývačkou,vstupnej miestnosti, kúpeľni , WC a balkóna. Je postavený  tehly a zateplený minerálnou vlnou. Predáva sa v štádiu holobytu. K bytu je možnosť zakúpiť si garážové státie za 25.000 € alebo vonkajšie parkovacie miesto za 10.000 €.  Všetko budete mať na LV a vyhnete sa tak parkovacej politike mesta.

zastavaná plocha s balkńom 69m2 

zastavaná plocha bez balkńona 57m2 

úžitková plocha bytu 55 m2.

balkón 14 m2

Vitajte v našej exkluzívnej kolekcii vysokokvalitných bytových jednotiek, ktoré definujú luxusné bývanie. Tieto výnimočné byty ponúkajú bezkonkurenčnú úroveň pohodlia . Vďaka rozsiahlym pôdorysom a veľkorysým obývacím priestorom získate všetko čo potrebujete na vytvorenie svojho vysnívaného domova. Každá bytová jednotka bola starostlivo navrhnutá tak, aby vyžarovala eleganciu a sofistikovanosť s dôrazom na detail, ktorý je na špičkovej úrovni. Či už hľadáte útulné útočisko alebo miesto na relax, sme pripravení ponúknuť vám všestrannosť, aby vyhoveli všetkým vašim potrebám.

Okrem veľkého obytného priestoru sa naše bytové jednotky môžu pochváliť špičkovým vybavením a funkciami, ktoré spríjemnia váš život pričom sa nešetrilo na žiadnych výdavkoch, aby každý aspekt vášho domova bol tej najvyššej kvality. Tieto byty sa nachádzajú v jednej z najlepších lokalít.  Zažite stelesnenie luxusného bývania s našimi vysokokvalitnými bytovými  bytmi. Objavte priestor, ktorý presahuje očakávania a umožní vám cítiť sa skutočne ako doma. Nepremeškajte túto výnimočnú príležitosť pozdvihnúť svoj životný zážitok. Kontaktujte nás ešte dnes, naplánujte si obhliadku a vydajte sa na cestu k vlastníctvu vysnívaného domova.

Aj napriek tomu , že dom sa nachádza v  je v peknej tichej ulici v blízkosti zastávky MHD s výbornou dostupnosťou do mesta a kompletnou občianskou vybavenosťou.,  (školy, škôlky, fitness, reštaurácie, banky, potraviny  pešou dostupnosťou do kostola, potravin, školy, škôlky, nákupné centrá ,a pod. je to pekná a obľúbená lokalita na bývanie hlavne pre rodiny s deťmi.

V prípade záujmu ma kontaktuje na tel. čísle 0940 883 454 PhDr. Erika Majorošová

Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotékou prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najlepšieho úroku na trhu. V oblasti realít Vám radi pomôžeme a Vaše dnešné sny premeníme na zajtrajšiu skutočnosť. Vaša realitná spoločnosť Diamond reality Prešov 0940 883 454 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
70 m2
Zastavaná plocha:
57 m2
Podlahová plocha:
55 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
2
Energetický certifikát:
A
Typ budovy:
tehla
Balkón:
áno
Garáž:
áno
Pivnica:
áno
Výťah:
áno
Rok výstavby:
2023
Rok kolaudácie:
2025
Pozícia:
vyššie poschodie
Poschodie:
3
Celková plocha:
70 m2
Plocha balkóna:
14 m2
Orientácia:
východ
Vykurovanie - podlahové:
áno
Vykurovanie - lokálne:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

PhDr. Erika Majorošová
  • sora
  • narks
  • rusr
  • lrm

PhDr. Erika Majorošová

Riaditeľ pobočky Diamond Reality Prešov a realitný maklér pre Prešov a blízke okolie. Realitnú činnosť vykonáva cez franchízového partnera - Diamond Reality Prešov, s.r.o., IČO: 50 435 078

3x
Maklér mesiaca:
3x

Práca realitného makléra ma veľmi baví a napĺňa zároveň, pretože nie je jednotvárna. Aazda najväčšiu radosť mám z toho, keď sa mi podarí nájsť bývanie pre mojich klientov a vidím, že moji klienti sú šťastní, pretože našli svoj vysnívaný domov.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti

Rezidencia Krásna