Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ODKÚPIME VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ

Na predaj rodinný dom v obci Čaňa na ulici Nová, pozemok 1725 m2 s investičným potenciálom

Interné ID: JI2024042
Ulica: Nová
Obec: Čaňa
Okres: Košice - okolie
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
350 000 €

Popis nehnuteľnosti

Jaroslav Ičo a Diamond Reality Vám exkluzívne ponúkajú jedinečnú príležitosť získať rodinný dom v srdci obce Čaňa. Dom sa nachádza v intraviláne na kľudnej ulici v rovinatom teréne. Tento priestranný dom, rozložený na dvoch podlažiach, je ideálny pre komfortné a moderné bývanie. Nachádza sa na pozemku o výmere 677 m², čo poskytuje dostatok priestoru na relaxáciu a záhradné aktivity. 

Samostatná parcela o výmere 1048 m2,  ktorá sa predáva spolu s domom a nachádza sa za domom, je zároveň aj investičnou príležitosťou. 

Rozloženie domu: 

1. nadzemné podlažie(98,5m2): Pri vstupe do domu vás privíta útulná chodba. Veľká obývačka, v ktorej je klimatizácia, vytvára ideálny priestor pre oddych. Z obývačky je vstup do veľkej svetlej spálne. Moderne je vybavená aj kuchyňa s novými spotrebičmi a dostatkom úložného priestoru. Z chodby je vstup do kúpeľne a šatníka. Z miestnosti s krbom vedú schody na 2. nadzemné podlažie(76m2), kde sa nachádzajú ďalšie 2 izby, kúpeľňa a šatník. Pivnica má 14 m2. Video celého domu a pozemku nájdete v tomto odkaze: https://youtu.be/HCIng8UgBlk

Dom je napojený na verejnú kanalizáciu.

Pred aj za domom sa nachádza nádherná záhrada s trávnikom, stromami , kde si môžete užívať vonkajšie aktivity a grilovať s rodinou a priateľmi. 

Dom prešiel rekonštrukciou, vrátane zateplenia a modernizácie. Na výstavbu bol použitý kváder a tehla. Okná su plastové.  Vykurovanie domu je zabezpečené plynovým kotlom.

Obec Čaňa je známa svojím pokojným životným štýlom a je ideálnym miestom pre rodinné bývanie. Dom sa nachádza na kľudnej ulici. V okolí nájdete základnú a materskú školu, obchodné strediská, športoviská a zdravotné stredisko.

Pre milovníkov prírody je v blízkosti množstvo krásnych miest na prechádzky a aktivity na čerstvom vzduchu.

Tento rodinný dom je pripravený na nových majiteľov, ktorí ocenia jeho moderné vybavenie a krásne okolie. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť na šťastný rodinný život v obci Čaňa. 

Pre ďalšie informácie o tejto nehnuteľnosti a dohodnutie obhliadky ma neváhajte kontaktovať 0905 991106

 

 

Pozemok, stavebný pozemok, investičný pozemok, rodinný dom, dom na predaj, Čaňa, Valaliky, Haniska, Barca, Košice okolie

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1725 m2
Úžitková plocha:
1725 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
1725 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Jaroslav Ičo

Mgr. Jaroslav Ičo

Maklér pre lokalitu Košice a blízke okolie. Realitnú činnosť vykonáva cez franchízového partnera - SENTIDO spol. s.r.o., IČO: 54 065 453

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Deutsch
1x
Maklér mesiaca:
1x

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti

Rezidencia Krásna