Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ODKÚPIME VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ
 

Na prenájom výrobná hala - sklad

Interné ID: 31212
Ulica: Strojnícka
Obec: Prešov
Okres: Prešov
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Sklady a haly
Iné:
925 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

PhDr. Erika Majorošová Diamond Reality Prešov. Ponúkame do prenájmu skladové, výrobné prípadne garážové priestory. Nova skladová hala má 200 m2 hala je vo výstavbe – predpokladaná kolaudácia 08/2021 hala ma samostatne meranie elektriny, vykurovanie (plyn), meraný prívod vody, kanalizáciu (možnosť dobudovať soc. zázemie) spevnene plochy, ktoré sú súčasťou najmú pri vjazde, výjazde, a parking pri budove 200 m2 mes. nájom 925 EUR bez DPH/mes + energie Energie sú merane, platí sa čo sa spotrebuje. Súčasne je možnosť prenájmu aj parkovacie plochy pred skladom.


Hala ma plynove kurenie, samostatne meranie elektriny, plynu.


Spevnene plochy, ktore su sucastou najmu pri vjazde, a pozdlne pri budove 165 m2.


Moznost zvacsenia ploch pre parkovanie resp. skladovanie.


Cena spolu: 925 €/mesiac bez DPH.


Oplotený, strážený areál 24h strážnou službou. Je možnosť prenájmu spevnenej plochy možnosť prenajať až 2000 m2 k skladovým priestorom · spevnená plocha je 1euro na m2 na mesiac.


V prípade prenájmu väčšej plochy možná zľava na plochu dohodou. Bližšie informácie na čísle 0940 883454 - PhDr. Majorošová Erika..

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
firemné
Stav:
nedokončený
Úžitková plocha:
200 m2
Balkón:
nie
El. napätie:
230V
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Maklér

PhDr. Erika Majorošová
  • sora
  • narks
  • rusr
  • lrm

PhDr. Erika Majorošová

Riaditeľ pobočky Diamond Reality Prešov a realitný maklér pre Prešov a blízke okolie. Realitnú činnosť vykonáva cez franchízového partnera - Diamond Reality Prešov, s.r.o., IČO: 50 435 078

3x
Maklér mesiaca:
3x

Práca realitného makléra ma veľmi baví a napĺňa zároveň, pretože nie je jednotvárna. Aazda najväčšiu radosť mám z toho, keď sa mi podarí nájsť bývanie pre mojich klientov a vidím, že moji klienti sú šťastní, pretože našli svoj vysnívaný domov.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti

Rezidencia Krásna