Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ODKÚPIME VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ
 

Na prenájom výrobné a skladovacie priestory Hanušovce

Obec: Hanušovce nad Topľou
Okres: Vranov nad Topľou
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Sklady a haly
4 €/m2/mesiac

Popis nehnuteľnosti

PhDr. Erika Majorošová Diamond Reality Prešov. Ponúkame do prenájmu kancelárske, skladové, výrobné prípadne garážové priestory. Skladová hala má 800 m2 dá sa odčleniť aj menej.

Ma samostatne meranie elektriny, vody, kanalizáciu (možnosť dobudovať soc. zázemie) možnosť prenajať aj spevnene plochy,  pri vjazde, výjazde, a parking pri budove mes. nájom 4€ na  m2 + energie Energie sú merane, platí sa čo sa spotrebuje.
Súčasne je možnosť prenájmu aj parkovacie plochy pred skladom.
 Možnosť zväčšenia plôch pre parkovanie resp. skladovanie.


Oplotený, strážený areál .

Je možnosť prenájmu spevnenej plochy možnosť prenajať až 2000 m2 k skladovým priestorom · spevnená plocha je 1euro na m2 na mesiac.

V prípade prenájmu väčšej plochy možná zľava na plochu dohodou. Bližšie informácie na čísle 0940 883454 - PhDr. Erika Majorošová.

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
firemné
Stav:
po rekonštrukcii
Celková plocha:
800 m2
Úžitková plocha:
2000 m2
El. napätie:
230/400V
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Voda:
verejný vodovod

Pozrieť na mape

Maklér

PhDr. Erika Majorošová
  • sora
  • narks
  • rusr
  • lrm

PhDr. Erika Majorošová

Riaditeľ pobočky Diamond Reality Prešov a realitný maklér pre Prešov a blízke okolie. Realitnú činnosť vykonáva cez franchízového partnera - Diamond Reality Prešov, s.r.o., IČO: 50 435 078

3x
Maklér mesiaca:
3x

Práca realitného makléra ma veľmi baví a napĺňa zároveň, pretože nie je jednotvárna. Aazda najväčšiu radosť mám z toho, keď sa mi podarí nájsť bývanie pre mojich klientov a vidím, že moji klienti sú šťastní, pretože našli svoj vysnívaný domov.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti

Rezidencia Krásna