Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ODKÚPIME VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ
 

Chata Košice , elektrina, voda, kanalizácia

Ulica: Lorinčík
Obec: Košice-Lorinčík
Okres: Košice II
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata
Iné:
1 €
DOHODA

Popis nehnuteľnosti

Mgr. Patrik Janok, RSc. z Diamond Reality ponúka na predaj chatu s celoročným využitím. Pre nenáročných je chata vhodná na okamžité využitie. Pre náročných je možná rekonštrukcia, chata sa dá  zväčšiť do strán aj do výšky.

Chata sa nachádza priamo v mestskej časti Košice II-Lorinčík. Prístup na pozemok po osvetlenej asfaltovej ulici v obci Lorinčík až k bráne záhradkárskej lokality. Dostanete sa sem aj bez auta MHD linkou č.31. Zastávka MHD je neďaleko od záhradiek a spoje v špičke máte každú pol hodinu. 

Siete:

Elektrina - priamo v chate 230/400V

Voda - priamo v chate - pripojenie na mestský vodovod a na pozemku je aj záhradkársky vodovod. Bonusom sú zberné nádrže na dažďovú vodu s objemom 4000 litrov.

Kanalizácia - priamo z chaty napojenie do mestskej kanalizácie. Na pozemku je aj vlastná revízna šachta na kanalizačné potrubie. Žumpu nepotrebujete...

Pekný pomerne rovný pozemok má rozlohu 417m2. Po menších úpravách je možné na pozemku zaparkovať napr.karavan. Oplotený pozemok má susedov len z dvoch strán. 

Chata s prideleným súpisným číslom je murovaná, postavená z dutých tehál. Okná sú na východ, juh a západ. K romantike v chate prispieva aj vykurovanie kozubom. Posedenie na teráske či pod zeleným altánkom je príjemným pohladením na duši. 

V chate je zavedený mestský vodovod s pitnou vodou. Je tu samostatná toaleta s napojením do mestskej kanalizácie, bez potreby riešiť čerpanie žumpy a podobne.

Na pozemku sú ovocné stromy pestované bez chemických postrekov, aj rodiace stolové hrozno, figy a podobné ovocie vyžadújúce južné slniečko.

Chata aj pozemok v osobnom vlastníctve sú vysporiadané, bez tiarch. Majiteľ pozemku má podiel aj na prístupovej ceste. 

Okolie: Vodná nádrž Bukovec je neďaleko, zvládnete to aj peši, ideálne však na bicykli. V okolí sú lesy, polia, lúky, huby, cvrčky, bažanty ... jednoducho príroda.

Ak sa vám nechce počas dovoleniek a pobytu na chate variť, žiaden problém...Neďaleko je legendárna Pizzéria kde si môžete aj počas dovoleniek, celoročne dať denné menu, alebo zájsť na večeru, 

Ak vás táto nehnuteľnosť zaujala volajte KEDYKOĽVEK na m.0905513697. 

CENA : Dohodou

Obhliadkou vás bude sprevádzať vždy dobre naladený realitný maklér a konzultant Mgr. Patrik Janok, RSc.

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
417 m2
Úžitková plocha:
417 m2
Plocha pozemku:
417 m2
Zastavaná plocha:
21 m2
Kúpeľňa:
sprchovací kút
El. napätie:
230/400V
Voda:
verejný vodovod
Krb:
áno
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
Verejná kanalizácia
Materiál:
tehla
Terasa:
áno
Vykurovanie:
vlastné - pevné palivo
Pivnica:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Patrik Janok, RSc.
  • sora

Mgr. Patrik Janok, RSc.

Maklér pre lokalitu Košice a blízke okolie. Realitnú činnosť vykonáva cez franchízového partnera - Mgr. Patrik Janok, IČO: 35 419 016

  • Slovensky
  • Česky
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti

Rezidencia Krásna