Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ODKÚPIME VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ

REZERVOVANÝ RODINNÝ DOM S BAZÉNOM, GARÁŽOU A PODNIKATEĽSKÝM POTENCIÁLOM

Ulica: Opátska
Obec: Košice-Krásna
Okres: Košice IV
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
349 000 €

Popis nehnuteľnosti

Kristína HULIAKOVÁ zo spoločnosti Diamond Reality Vám ponúka na predaj zrekonštruovaný rodinný dom s veľkou garážou, vonkajším bazénom, podnikateľským potenciálom a krásnym usporiadaným pozemkom.

Skopírovaním linku si môžete pozrieť VIDEOOBHLIADKU NEHNUTEĽNOSTI - https://youtu.be/tMaf3ibTSCM

 

O NEHNUTEĽNOSTI

Tento rodinný dom prešiel kompletnou rekonštrukciou interiéru aj exteriéru pred 10 rokmi. Nachádza sa na rovinatom pozemku o rozlohe 503 m2, poskytujúcom dostatok priestoru pre Vás a Vašu rodinu pri rôznych aktivitách. Dom je postavený z tehly a kvádra, a je zateplený polystyrénom, čo zabezpečuje vysokú energetickú efektívnosť.

Vstupná elektrická brána a audiovrátnik s možnosťou ovládania a z pohodlia domova len podčiarkuje moderný prístup k pohodliu a bezpečnosti. Parkovanie pre niekoľko áut a premyslené rozmiesťovanie všetkých prvkov na pozemku dodáva domu jedinečný a dobre premyslený charakter. Tento dom je skutočne miestom, kde každý detail našiel svoje miesto.

 

VLASTNOSTI DOMU

- Rozloha pozemku: 503 m2

- Užitková plocha domu: 165 m2

- Počet podlaží: 2 nadzemné podlažia + pivnica

- Garáž: 41 m2 s montážnou jamou, elektrinou, a prístreškom

- Bazén s vonkajším posedením na peknom usporiadanom pozemku

 

INVESTIČNÝ POTENCIÁL NEHNUTEĽNOSTI

K dispozícii je nebytový priestor so samostatným vstupom, ktorý môžete využiť na podnikanie v akomkoľvek smere podľa vašich potrieb a vízií. Jeho flexibilný charakter umožňuje široké spektrum využitia, či už ide o kancelárie, ateliér, predajňu, či malý podnikateľský priestor. Tento multifunkčný priestor poskytuje ideálnu príležitosť pre vytvorenie a rozvoj vášho vlastného podnikania, pričom jeho samostatný vstup zabezpečuje nezávislosť a slobodu pre Vašu podnikateľskú činnosť.

 

DISPOZÍCIA NHENUTEĽNOSTI

Spodné podlažie: Kuchyňa, priestranná obývačka, kúpelňa so sprchovacím kútom, kumbál, WC, nebytový priestor so samostatným vstupom

Vrchné podlažie: 2 samostatné izby, balkón, šatník, kúpelňa s vaňou a WC

Na vrchnom podlaží sa nachádza ďalší priestor, ktorý sa aktuálne využíva ako sklad, ale je možné ho zrekonštruovať na obytnú časť.

 

VYKUROVANIE A OHREV VODY

Vykurovanie a ohrev vody sú zabezpečené pomocou plynového kotla. V kúpeľni poskytuje optimálny komfort podlahové kúrenie, zatiaľ čo v ostatných častiach domu sú použité radiátory. V obývacej časti domu sa nachádza krb, ktorý nielenže vytvára útulnú atmosféru, ale tiež zabezpečuje teplo aj pre vrchné podlažie.

 

OBČIANSKÁ VYBAVENOSŤ, DOSTUPNOSŤ DO KOŠÍC A OKOLIE

Mestská časť Krásna nad Hornádom je ideálnym miestom nachádzajúc sa len 7 km od centra mesta.

Je neustále vyhľadávaná pre svoju kompletnú občiansku vybavenosť. V tejto oblasti nájdete niekoľko potravín, materskú aj základnú školu, mestskú hromadnú dopravu, poštu, detské ihriská a ďalšie dôležité služby. S dokončením Slaneckej cesty sa stane táto lokalita ešte atraktívnejšou, ponúkajúc rýchlu dostupnosť do centra mesta. Ideálna kombinácia pokojného prostredia a praktickej občianskej vybavenosti robí z Krásnej nad Hornádom výnimočné miesto na bývanie.

 

ZÁVER

Táto ponuka predstavuje dom, ktorý neponúka len pohodlné bývanie, ale aj príležitosť pre jedinečný životný štýl. Nehnuteľnosť ponúka nielen moderné zariadenie, ale aj priestor pre kreativitu a podnikanie.

S bazénom a garážou na rozľahlom pozemku, tento dom nemusí byť len miestom pre rodinu, ale aj pre ambicióznych jednotlivcov s podnikateľskými víziami.

Celkovo povedané, táto nehnuteľnosť nie je len domovom, ale aj príležitosťou zažiť život plný inovácií a individuálneho štýlu. Ak si chcete užiť nielen bytie, ale aj bytie inak, toto je miesto pre Vás. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
503 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Úžitková plocha:
165 m2
Zastavaná plocha:
190 m2
Stav:
úplne prerobený
Typ budovy:
zmiešané
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Balkón:
áno
Terasa:
áno
Garáž:
áno
Pivnica:
áno
Špajza:
áno
Sklad:
áno
Celková plocha:
165 m2
Plocha garáže:
41 m2
Vykurovanie - podlahové:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Kristína Huliaková

Kristína Huliaková

Maklér pre lokalitu Košice a blízke okolie. Realitnú činnosť vykonáva cez franchízového partnera - Diamond Reality Business s.r.o., IČO: 53 979 559

  • Slovensky
  • Česky
  • English
6x
Maklér mesiaca:
6x

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti

Rezidencia Krásna